Η ΚΑΡΦΙΤΣΑ ΑΠΟΠΝΕΕΙ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ!

Συχνά κοιτάζετε την ντουλάπα σας και δεν ξέρετε τι να φορέσετε. Από το να σπαζοκεφαλιάζετε, τι πιο έξυπνο από το να φορέσετε ένα pull-over ή ένα φόρεμα και να το ενισχύσετε στιλιστικά με κοσμήματα που θα κάνουν κάθε εμφάνισή σας να δείχνει

καινούργια! Να θυμάστε πως δεν χρειάζεται να επιλέξετε μόνο μεγάλα κι επιβλητικά κοσμήματα για να κερδίσετε τις εντυπώσεις. Ανάλογα με την ηλικία σας και το στιλ σας βρείτε το κόσμημα που σας ταιριάζει και αλλάξτε την εμφάνισή σας. Θα ήθελα να κάνω μία αναφορά στην καρφίτσα.

xeiropoihto-kosmhma-karfitsa-louloudi-margarita

 Η καρφίτσα είναι ένα κόσμημα που δεν επιλέγουν συχνά οι Ελληνίδες. Και όμως είναι μοναδικό, δεν είναι τυχαίο εξάλλου, πως η καρφίτσα αποπνέει πολυτέλεια, κομψότητα, οι γυναίκες που την προτιμούν διακρίνονται για το μοναδικό τους στυλ.

xeiropoihto-kosmhma-karfitsa-louloudi-margarita

Απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες ανάλογα με το σχέδιο της. Φοριέται στην αριστερή πλευρά, περίπου 10-15cm κάτω από τον ώμο και γιατί όχι και στη δεξιά. Μπορείτε να τη συνδυάσετε όπως εσείς θέλετε γαι να δώσετε μια διαφορετική πινελιά στο ντύσιμο σας!

xeiropoihto-kosmhma-karfitsa-louloudi-margarita

Σκεφτείτε τι όμορφη θα δείχνει η πλεκτή σας ζακέτα με μια εντυπωσιακή καρφίτσα; Επομένως, βάλτε την καρφίτσα στα υπ’όψιν και θα με θυμηθείτε.



10748955_769544659759977_1138693783_n1-150x150   Γλαύκη – Σάσα Πακάλη

Στη ζωή τίποτα δε συμβαίνει τυχαία, όσο τυχαίο και αν φαίνεται κάτι. Όποιος με γνωρίζει, ξέρει καλά τη λατρεία που έχω στο κόσμημα, μία λατρεία που δεν προέρχεται από την τάση που έχουν οι γυναίκες να αγοράζουν ακριβά κοσμήματα αλλά από το γεγονός πως το κόσμημα το αντιμετωπίζω ως ένα έργο τέχνης. Όπως ένα τραγούδι ή ένας πίνακας ζωγραφικής μπορεί να με γεμίζει πληθώρα συναισθημάτων, συγκίνηση αντίστοιχη ανακαλύπτω μόνο στα κοσμήματα. Καθόλου τυχαίο. Μικρή έζησα τα καλοκαίρια μου μέσα σε εργαστήριο αργυροχρυσοχοΐας, καθώς ο μπαμπάς της καλύτερής μου φίλης ήταν δημιουργός κοσμημάτων.

Ξέρω πολύ καλά τη μυρωδιά των υλικών, την φωτιά που καιεί, τον πάγκο και τα εργαλεία. Ξέρω πως είναι να φιλοτεχνείς ένα κόσμημα με αγάπη στο ωραίο, ξέρω πως κάθε κόσμημα είναι και μία μικρή ιστορία, έχει κάτι να σου πει, κυρίως όμως έχει πολλά να σου δώσει. Στιγμές, που θα αναδυθούν φορώντας το και φέρνοντας το αργότερα στη μνήμη.

Για αυτό είμαι εδώ και ξεκινώ αυτή τη συνεργασία. Για να λέμε ιστορίες, που μόνο τα κοσμήματα μπορούν να δημιουργήσουν.



 

[separator color=”#6d6d6d” margin_top=”40″ margin_bottom=”40″ style=”double” ]

ΠΡΟΪΟΝΤΑ

[products_slider title=” ” per_page=”8″ hide_free=”no” show_hidden=”no” animation_delay=”0″ layout=”default” product_type=”featured” orderby=”title” order=”desc” autoplay=”true” animate=”” ]