ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΠΕΜΠΕΙΣ… ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ!

Ένα μεγάλο βραχιόλι ή κολιέ ακόμα και δαχτυλίδι είναι αρκετό για να αναδείξει κάθε στυλ, χαρίζοντας στο σήμερα την αίγλη περασμένων εποχών. Εξάλλου η πιο glamour ανατροπή της μόδας είναι ο συνδυασμός ανατρεπτικών κομματιών με κοσμήματα που εντυπωσιάζουν. Όποιος τύπος γυναίκας και αν είστε υπάρχει για εσάς πάντα ένα κόσμημα που σας

ταιριάζει ανάλογα με αυτό που εκπέμπετε και εκπροσωπείτε.

kosmhma-kolie-margaritaria

Η Femme fatale: ναι, είσαι αναμφισβήτητα η μοιραία γυναίκα που συνδυάζει ανατρεπτικά την εκρηκτικότητα με την ψυχρότητα μαζί. Η κοσμηματοθήκη σου είναι γεμάτη με κοσμήματα από πολύτιμους λίθους.

kosmhma-braxiolia-xeiropoihto

Το αγοροκόριτσο, που αρέσκεται στα jean , που κάνει κολλητή παρέα με αγόρια και υιοθετεί τις συνήθειες τους. Σίγουρα το δικό της κόσμημα είναι πιο διακριτικό.

kosmhma-xeiripoihto-braxioli-petalouda

Η φυσική, είναι η γυναίκα που δίνει έμφαση στην φυσική της ομορφιά, έχει καθαρό από make-up πρόσωπο, πληρώντας απόλυτα το θηλυκό αρχέτυπο. Τα κοσμήματά της αναδεικνύουν αυτό ακριβώς, την φυσική της διάσταση.

daxtylidi-petaloyda-kosmhma

Η καυτή γυναίκα, που έχει έντονο ταμπεραμέντο, είναι πληθωρική και το κόκκινο στα κοσμήματά της είναι το αγαπημένο της χρώμα.

Όποια και αν είναι η δική σου προσέγγιση να θυμάσαι μόνο ένα πράγμα… πάντα θα είσαι μοναδική!



10748955_769544659759977_1138693783_n1-150x150 Γλαύκη – Σάσα Πακάλη

Στη ζωή τίποτα δε συμβαίνει τυχαία, όσο τυχαίο και αν φαίνεται κάτι. Όποιος με γνωρίζει, ξέρει καλά τη λατρεία που έχω στο κόσμημα, μία λατρεία που δεν προέρχεται από την τάση που έχουν οι γυναίκες να αγοράζουν ακριβά κοσμήματα αλλά από το γεγονός πως το κόσμημα το αντιμετωπίζω ως ένα έργο τέχνης. Όπως ένα τραγούδι ή ένας πίνακας ζωγραφικής μπορεί να με γεμίζει πληθώρα συναισθημάτων, συγκίνηση αντίστοιχη ανακαλύπτω μόνο στα κοσμήματα. Καθόλου τυχαίο. Μικρή έζησα τα καλοκαίρια μου μέσα σε εργαστήριο αργυροχρυσοχοΐας, καθώς ο μπαμπάς της καλύτερής μου φίλης ήταν δημιουργός κοσμημάτων.

Ξέρω πολύ καλά τη μυρωδιά των υλικών, την φωτιά που καιεί, τον πάγκο και τα εργαλεία. Ξέρω πως είναι να φιλοτεχνείς ένα κόσμημα με αγάπη στο ωραίο, ξέρω πως κάθε κόσμημα είναι και μία μικρή ιστορία, έχει κάτι να σου πει, κυρίως όμως έχει πολλά να σου δώσει. Στιγμές, που θα αναδυθούν φορώντας το και φέρνοντας το αργότερα στη μνήμη.

Για αυτό είμαι εδώ και ξεκινώ αυτή τη συνεργασία. Για να λέμε ιστορίες, που μόνο τα κοσμήματα μπορούν να δημιουργήσουν.



 

[separator color=”#6d6d6d” margin_top=”40″ margin_bottom=”40″ style=”double” ]

ΠΡΟΪΟΝΤΑ

[products_slider title=” ” per_page=”8″ hide_free=”no” show_hidden=”no” animation_delay=”0″ layout=”default” product_type=”featured” orderby=”title” order=”desc” autoplay=”true” animate=”” ]