ΟΤΑΝ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΥΡΑ… ΒΑΨΤΕ ΤΑ ΛΕΥΚΑ

Τι  χρώμα θα βάψεις τον καμβά αποφασίζεις μόνο εσύ! Αν όλα είναι μαύρα άλλαξε τις σκέψεις σου θα αλλάξεις και το χρώμα της ζωής σου. Θα τα δεις πιο θετικά, πιο λευκά, πιο

αέρινα, πιο μοναδικά. Εξάλλου η ζωή είναι απρόβλεπτη. Εκεί που τα πάντα είναι μαύρα, σαν το φόρεμα της φωτογραφίας, κάτι υπέροχο, κάτι κρυμμένο , κάτι απρόσμενο μπορεί να φωτίσει τις σκέψεις σου. Ένα εντυπωσιακό ολόλευκο κολιέ. Όλα τα μάτια πάνε πάνω του, το μαύρο εκμηδενίζεται, σχεδόν πεθαίνει.

kolie-louloudi-kosmhma-woman

 

Όταν όλα είναι μαύρα μην αναπολείς παλιές καλές στιγμές. Σκέψου τι μπορείς να κάνεις για να ζήσεις ακόμα καλύτερα στο μέλλον. Μην χάνεις την ελπίδα σου, εξάλλου, τα αισθήματα σου τα δημιουργείς με τις σκέψεις που κάνεις. Όταν όλα είναι μαύρα βγες έξω! Για να ταιριάζεις με το πνεύμα φόρεσε total black look, κάνε όμως την ανατροπή με ένα μεγάλο ολόλευκο δαχτυλίδι, θα αποτελεί την χαραμάδα για ένα καλύτερο αύριο.

xeiropoihto-daxtulidi--kosmhma-woman-leyko-

 

Κάποιες φορές ναι, όλα είναι μαύρα. Ψάχνουμε την ελπίδα, την χαρά, την ομορφιά, προσπαθούμε να μη λυγίσουμε στην αντιξοότητα, να σηκωθούμε πάνω και να προσπαθήσουμε ξανά, να δημιουργήσουμε, να πειραματιστούμε, να πάρουμε ρίσκα, να βρούμε απαντήσεις, όμως…..

Όσο μαύρη και αν είναι η θέασή τους…

Σαν ένα ολόμαυρο πανωφόρι, που το φοράς με μαύρα γυαλιά για να κρυφτείς από την πραγματικότητα, όμως την ομορφιά, την χαρά, την ελπίδα, την αισιοδοξία , τον ίδιο μας τον εαυτό για να τον βρούμε έχουμε χρέος να τον κουβαλούμε παντού μαζί μας, σαν ένα ζευγάρι λευκά σκουλαρίκια, που τα έχεις στη τσάντα σου για μία ειδική περίσταση …βγάλτα…. Και φόρεσέ τα, θα ανακαλύψεις κάτι μοναδικό… τον εαυτό σου!

skoularikika-margarita-louloudi-kosmhma-woman-leyko-mayro

 

Βρείτε μας στο 

FACEBOOK



 

10748955_769544659759977_1138693783_nΓλαύκη – Σάσα Πακάλη

Στη ζωή τίποτα δε συμβαίνει τυχαία, όσο τυχαίο και αν φαίνεται κάτι. Όποιος με γνωρίζει, ξέρει καλά τη λατρεία που έχω στο κόσμημα, μία λατρεία που δεν προέρχεται από την τάση που έχουν οι γυναίκες να αγοράζουν ακριβά κοσμήματα αλλά από το γεγονός πως το κόσμημα το αντιμετωπίζω ως ένα έργο τέχνης. Όπως ένα τραγούδι ή ένας πίνακας ζωγραφικής μπορεί να με γεμίζει πληθώρα συναισθημάτων, συγκίνηση αντίστοιχη ανακαλύπτω μόνο στα κοσμήματα. Καθόλου τυχαίο. Μικρή έζησα τα καλοκαίρια μου μέσα σε εργαστήριο αργυροχρυσοχοΐας, καθώς ο μπαμπάς της καλύτερής μου φίλης ήταν δημιουργός κοσμημάτων.

Ξέρω πολύ καλά τη μυρωδιά των υλικών, την φωτιά που καιεί, τον πάγκο και τα εργαλεία. Ξέρω πως είναι να φιλοτεχνείς ένα κόσμημα με αγάπη στο ωραίο, ξέρω πως κάθε κόσμημα είναι και μία μικρή ιστορία, έχει κάτι να σου πει, κυρίως όμως έχει πολλά να σου δώσει. Στιγμές, που θα αναδυθούν φορώντας το και φέρνοντας το αργότερα στη μνήμη.

Για αυτό είμαι εδώ και ξεκινώ αυτή τη συνεργασία. Για να λέμε ιστορίες, που μόνο τα κοσμήματα μπορούν να δημιουργήσουν.



 

[separator color=”#6d6d6d” margin_top=”40″ margin_bottom=”40″ style=”double” ]

ΠΡΟΪΟΝΤΑ

[products_slider title=” ” per_page=”8″ hide_free=”no” show_hidden=”no” animation_delay=”0″ layout=”default” product_type=”featured” orderby=”title” order=”desc” autoplay=”true” animate=”” ]