ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΣΥΝΑΝΤΑΣ…

Σημεία στίξης….

Όταν τον συναντάς πρώτη φορά βάζεις ένα μεγάλο θαυμαστικό, σε γοητεύει, σε θέλγει, σε έλκει σε βαθμό που δε μπορείς να πιστέψεις.

kosmhma-

Όταν δεθείς μαζί του ζεις στιγμές, μοναδικές η καθεμία, για αυτό χωρίζονται με κόμμα και συνάμα στην ίδια ερωτική πρόταση, αποτελούν συνέχεια μίας κοινής ιστορίας.

kosmhma-daxtylidi-margaritaria

Τα πράγματα που θέλεις να του πεις πολλά, επιβάλλεται η διπλή τελεία για να τα αριθμήσεις.

Στην παρένθεση τοποθετείς κάτι που φαινομενικά είναι ασήμαντο και τόσο σημαντικό συνάμα, τίποτε δεν αποτελεί λόγια του αέρα.

kosmhma-skoularikia-petalouda-antras-gunaika

Επιλέγεις την άνω τελεία, όταν το πάθος πρέπει κάποια στιγμή να μετριαστεί, να βάλεις και λίγη λογική, να πάρεις μία ανάσα, να ανασυγκροτηθείς.

xeiropoihto-kosmhma-margaritaria-mario-konstantini

Αποσιωπητικά, παίρνουν όσα δεν λέγονται, όσα δεν καταγράφονται, όσα δεν θέλεις να μοιραστείς, όσα σε προκαλούν, όσα σε ερίζουν, όσα σε βάζουν σε σκέψεις, όλα όσα κάνουν την καρδιά σου να χτυπά δυνατά.

kosmhma-kardia

Ο έρωτας τελειώνει κάποια στιγμή;

Έτσι λένε! Όταν τελειώνει μετουσιώνεται σε αγάπη! Είναι η στιγμή που θα βάλεις τελεία και παύλα! 

10748955_769544659759977_1138693783_n             Γλαύκη – Σάσα Πακάλη

Στη ζωή τίποτα δε συμβαίνει τυχαία, όσο τυχαίο και αν φαίνεται κάτι. Όποιος με γνωρίζει, ξέρει καλά τη λατρεία που έχω στο κόσμημα, μία λατρεία που δεν προέρχεται από την τάση που έχουν οι γυναίκες να αγοράζουν ακριβά κοσμήματα αλλά από το γεγονός πως το κόσμημα το αντιμετωπίζω ως ένα έργο τέχνης. Όπως ένα τραγούδι ή ένας πίνακας ζωγραφικής μπορεί να με γεμίζει πληθώρα συναισθημάτων, συγκίνηση αντίστοιχη ανακαλύπτω μόνο στα κοσμήματα. Καθόλου τυχαίο. Μικρή έζησα τα καλοκαίρια μου μέσα σε εργαστήριο αργυροχρυσοχοΐας, καθώς ο μπαμπάς της καλύτερής μου φίλης ήταν δημιουργός κοσμημάτων.

Ξέρω πολύ καλά τη μυρωδιά των υλικών, την φωτιά που καιεί, τον πάγκο και τα εργαλεία. Ξέρω πως είναι να φιλοτεχνείς ένα κόσμημα με αγάπη στο ωραίο, ξέρω πως κάθε κόσμημα είναι και μία μικρή ιστορία, έχει κάτι να σου πει, κυρίως όμως έχει πολλά να σου δώσει. Στιγμές, που θα αναδυθούν φορώντας το και φέρνοντας το αργότερα στη μνήμη.

Για αυτό είμαι εδώ και ξεκινώ αυτή τη συνεργασία. Για να λέμε ιστορίες, που μόνο τα κοσμήματα μπορούν να δημιουργήσουν. 

[separator color=”#6d6d6d” margin_top=”40″ margin_bottom=”40″ style=”double” ]

ΠΡΟΪΟΝΤΑ

[products_slider title=” ” per_page=”8″ hide_free=”no” show_hidden=”no” animation_delay=”0″ layout=”default” product_type=”featured” orderby=”title” order=”desc” autoplay=”true” animate=”” ]