ΣΕΒΑΛΙΕ: RING MY BELL

Τα σεβαλιέ τα λατρεύω δεν τα αποχωρίζομαι ποτέ από το μικρό μου δαχτυλάκι. Είναι ο ορισμός της κομψότητας, θεωρώ πως κάθε γυναίκα αξίζει να έχει τουλάχιστον ένα σεβαλιέ. Το όνομά τους παραπέμπει στο γαλλικό cheval , τα άλογα δηλαδή των αξιωματούχων των μεσαιωνικών στοών.

sevalie-daxtulidia

Στη Γαλλία λοιπόν όταν αποκτούσε κάποιος το αξίωμα του ιππότη, του δινόταν και ένα δαχτυλίδι που συμβόλιζε ακριβώς αυτό το αξίωμα και φοριόταν στο μικρό δάχτυλο του χεριού. Εξάλλου ιστορικά τα δαχτυλίδια πάντα είχαν πολύ μεγάλη σημασία και ανέκαθεν αποτελούσαν σύμβολο δύναμης και εξουσίας. Σήμερα το σεβαλιέ αποτελεί σύμβολο διαχρονικής κομψότητας.

kosmhma-daxtylidia-sebalieΔίνει στυλ , είναι ένα διακριτικό αξεσουάρ και καλό είναι να μην το αφήσετε μόνο του και να βάλετε ένα δαχτυλίδι στο δείκτη ή τον μέσο. Τα σεβαλιέ αποτελούν μία εξαιρετική ιδέα για ωραία, σοφιστικές και λαμπερά δώρα στους αγαπημένους σου αλλά και στον εαυτό σου.

kosmhma-daxtylidia-sevalie

Εγώ πάντως τα δικά μου ήδη τα πήρα από το Mario Konstantini, ήδη ομορφαίνουν τα χέρια και το στυλ μου και είμαι σίγουρη πως και στο δικό σας, αφού είναι τα δαχτυλίδια που ταιριάζουν σε κάθε ηλικία, σε κάθε στυλ, σε κάθε γυναίκα. Ταιριάζουν στη γυναίκα που ξέρει με τον τρόπο της να γοητεύει!

kosmhma-daxtylidia-sevalie

Τα Σεβαλιέ είναι το απόλυτο κόσμημα για όλες τις ώρες της μέρας μη χάσεις την ευκαιρία να είσαι μια από τις τυχερές που ένα θα γίνει δικό σου! Πληροφορίες εδώ: https://goo.gl/3LYYmU επέλεξε το δικό σου κόσμημα και τράβηξε όλα τα βλέμματα πάνω σου!

Καλή επιτυχία!.

kosmhma-daxtylidia-sevalie


 


Γλαύκη – Σάσα Πακάλη10748955_769544659759977_1138693783_n1-150x150

Στη ζωή τίποτα δε συμβαίνει τυχαία, όσο τυχαίο και αν φαίνεται κάτι. Όποιος με γνωρίζει, ξέρει καλά τη λατρεία που έχω στο κόσμημα, μία λατρεία που δεν προέρχεται από την τάση που έχουν οι γυναίκες να αγοράζουν ακριβά κοσμήματα αλλά από το γεγονός πως το κόσμημα το αντιμετωπίζω ως ένα έργο τέχνης. Όπως ένα τραγούδι ή ένας πίνακας ζωγραφικής μπορεί να με γεμίζει πληθώρα συναισθημάτων, συγκίνηση αντίστοιχη ανακαλύπτω μόνο στα κοσμήματα. Καθόλου τυχαίο. Μικρή έζησα τα καλοκαίρια μου μέσα σε εργαστήριο αργυροχρυσοχοΐας, καθώς ο μπαμπάς της καλύτερής μου φίλης ήταν δημιουργός κοσμημάτων.

Ξέρω πολύ καλά τη μυρωδιά των υλικών, την φωτιά που καιεί, τον πάγκο και τα εργαλεία. Ξέρω πως είναι να φιλοτεχνείς ένα κόσμημα με αγάπη στο ωραίο, ξέρω πως κάθε κόσμημα είναι και μία μικρή ιστορία, έχει κάτι να σου πει, κυρίως όμως έχει πολλά να σου δώσει. Στιγμές, που θα αναδυθούν φορώντας το και φέρνοντας το αργότερα στη μνήμη.

Για αυτό είμαι εδώ και ξεκινώ αυτή τη συνεργασία. Για να λέμε ιστορίες, που μόνο τα κοσμήμ
ατα μπορούν να δημιουργήσουν. 

ΠΡΟΪΟΝΤΑ

 • ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΜΙΚΡΗ ΚΟΜΜΕΝΗ ΣΤΗ ΜΕΣΗ

  , 42.00 

  Χειροποίητα Σκουλαρίκια

  Από τα πιο γνωστά σχέδια των κοσμημάτων μας και από τα πιο αγαπημένα. Σκουλαρίκια κομμένα στη μέση με μια μικρή διαφορά το ένα από το άλλο που τα κάνει ακόμη πιο ιδιαίτερα, συνδιάστε τα με το δαχτυλίδι του σε ολόκληρο κάντε κλικ εδώ!  Ή κομμένο στην μέση κάντε κλικ εδώ!  

  Για να δείτε τα σκουλαρίκια σε μικρότερο μέγεθος κάντε κλικ εδώ! Και σε ακόμη μεγαλύτερο μέγεθος κάντε κλικ εδώ!

  Κάνε την παραγγελία σου εύκολα χωρίς να κάνεις εγγραφή!

  Γράψε το όνομα σου και το τηλέφωνο σου και θα επικοινωνήσουμε μαζί σου!

 • ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΜΙΚΡΗ

  , 47.00 

  Χειροποίητα Σκουλαρίκια

  Διακριτικά σκουλαρίκια μαργαρίτες μικρές με λεπτομέρεια από φύλλο χρυσού.

  Δείτε τα σκουλαρίκια σε μεγαλύτερο μέγεθος.

  Συνδυάστε με το δαχτυλίδι από την ίδια συλλογή.

  Σκουλαρίκια κομμένα στην μέση για πιο ιδιαίτερες εμφανίσεις θα τα βρείτε εδώ!

  Κάνε την παραγγελία σου εύκολα χωρίς να κάνεις εγγραφή!

  Γράψε το όνομα σου και το τηλέφωνο σου και θα επικοινωνήσουμε μαζί σου!

   

   

 • ΓΟΥΒΑΚΙΑ ΣΕ ΗΜΥΚΥΚΛΙΟ

  , 41.00 

  Χειροποίητα Σκουλαρίκια

  Ένα ζευγάρι σκουλαρίκια που θα εντυπωσιάσουν την μοντέρνα γραμμή τους και δεν θα περάσουν απαρατήρητα!

  Ένα στυλ που μπορείς να το προσαρμόσεις εύκολα στο ντύσιμο σου!

  Μπορείτε να τα συνδιάσετε με αυτό το δαχτυλίδι !

   

 • ΓΟΥΒΑΚΙ ΜΕ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑΡΙ

  , 19.00 

  Χειροποίητο Δαχτυλίδι

  Δαχτυλίδια συνδυασμένα με αληθινό μαργαριτάρι ευκολοφόρετα χωρίς να θυσιάζουν καθόλου από την θυλικότητα που σας προσφέρουν! Μια μεγάλη ποικιλία από χρώματα δίνει πολλές εναλλακτικές λύσεις για όλες τις προτιμήσεις. Συνδυάστε με τα σκουλαρίκια από την ίδια συλλογή.

  Δείτε τα φορεμένα δυο μαζί εδώ!

  Κάνε την παραγγελία σου εύκολα χωρίς να κάνεις εγγραφή.

  Γράψε μόνο το τηλέφωνο σου και θα επικοινωνήσουμε μαζί σου!

  Εμείς θα σε ενημερώσουμε πότε θα τα παραλάβεις!