ΤΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ…

Πολλοί κοιτούν τα μάτια και λένε ότι είναι ο καθρέφτης της ψυχής!  Τα χέρια όμως διαθέτουν μία άλλη γοητεία, μαγική, που αποκαλύπτουν πολλά… και κρύβουν ακόμα περισσότερα…  Αποτελούν ένα σημάδι που δείχνει τη ζωή που έχει περάσει κάποιος.

daxtylidi-margaritari-kosmhma

Χέρια  λεπτεπίλεπτα, βελούδινα, περιποιημένα , όμορφα, φανερώνουν μία ζωή που δεν υπήρχε μόχθος, τουλάχιστον σωματικός.

Χέρια που αποκαλύπτουν την ηλικία, που ό,τι και να κάνεις αυτά θα είναι εκεί, για να τη δείχνουν.

skoularikia-kardies-kosmhma

 Χέρια που κυνήγησαν αγάπες… και είχαν μόνο τη σκιά τους…! 

kosmhma-daxtulidi

Χέρια που ζωγράφισαν συναισθήματα, που έγραψαν ποιήματα, τραγούδια για αγάπες μοναδικές και για άλλες που ήταν ψεύτικες…

daxtulidi-petalouda-woman-man

Χέρια που αγκάλιασαν, που ακούμπησαν και άκουσαν τον χτύπο μιας καρδιάς,…

που σου χάιδεψαν τα μαλλιά…

σε άγγιξαν στα κρυφά…

 που σε έκαναν πέρα, που σε έδιωξαν μακριά…

daxtylidi-petaloyda-kokino-kosmhma

Όσο κουρασμένη και αν είσαι , όσο ατημέλητη ή σε δύσκολη κατάσταση φρόντισε τα χέρια σου!  Δείχνουν έναν άνθρωπο αριστοκρατικό, όταν είναι περιποιημένα, με βαμμένα νύχια, ένα εντυπωσιακό δαχτυλίδι, είναι τα χέρια εκείνα, με τα οποία εκφράζεσαι, κάνεις κινήσεις όταν μιλάς, βλέπει ο άλλος όταν γράφεις, είναι τα χέρια, που αποτελούν προέκταση της καρδιάς σου. Η ίδια σου η ζωή!

 

10748955_769544659759977_1138693783_n

 

 

 

       

Γλαύκη – Σάσα Πακάλη

Στη ζωή τίποτα δε συμβαίνει τυχαία, όσο τυχαίο και αν φαίνεται κάτι. Όποιος με γνωρίζει, ξέρει καλά τη λατρεία που έχω στο κόσμημα, μία λατρεία που δεν προέρχεται από την τάση που έχουν οι γυναίκες να αγοράζουν ακριβά κοσμήματα αλλά από το γεγονός πως το κόσμημα το αντιμετωπίζω ως ένα έργο τέχνης. Όπως ένα τραγούδι ή ένας πίνακας ζωγραφικής μπορεί να με γεμίζει πληθώρα συναισθημάτων, συγκίνηση αντίστοιχη ανακαλύπτω μόνο στα κοσμήματα. Καθόλου τυχαίο. Μικρή έζησα τα καλοκαίρια μου μέσα σε εργαστήριο αργυροχρυσοχοΐας, καθώς ο μπαμπάς της καλύτερής μου φίλης ήταν δημιουργός κοσμημάτων. Ξέρω πολύ καλά τη μυρωδιά των υλικών, την φωτιά που καιεί, τον πάγκο και τα εργαλεία. Ξέρω πως είναι να φιλοτεχνείς ένα κόσμημα με αγάπη στο ωραίο, ξέρω πως κάθε κόσμημα είναι και μία μικρή ιστορία, έχει κάτι να σου πει, κυρίως όμως έχει πολλά να σου δώσει. Στιγμές, που θα αναδυθούν φορώντας το και φέρνοντας το αργότερα στη μνήμη.

Για αυτό είμαι εδώ και ξεκινώ αυτή τη συνεργασία. Για να λέμε ιστορίες, που μόνο τα κοσμήματα μπορούν να δημιουργήσουν.


[separator color=”#6d6d6d” margin_top=”40″ margin_bottom=”40″ style=”double” ]

ΠΡΟΪΟΝΤΑ

[products_slider title=” ” per_page=”8″ hide_free=”no” show_hidden=”no” animation_delay=”0″ layout=”default” product_type=”featured” orderby=”title” order=”desc” autoplay=”true” animate=”” ]