Ο ΕΡΩΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ

Ο Έρωτας ευθύνεται για τις πεταλούδες στο στομάχι σου…

Αν τις νιώθεις τότε εισαι ερωτευμένος…

Αυτό που λένε οι Άγγλοι ”Feel butterflies in my stomach…”

kosmhma-daxtylidi-petalouda

 Ο Έρωτας σε κάνει να χαμογελάς, γιατί είναι δίπλα σου…  έχεις μόνιμο χαμόγελο!  Τον έρωτα πρέπει να τον εκμεταλλεύεσαι όταν υπάρχει, γιατί είναι σαν τις πεταλούδες στο στομάχι σου… δεν ζει για πολύ!

play-love-look  Όταν είσαι ερωτευμένος θες να αισθάνεσαι τον άλλον δίπλα σου, δεν θες να χαθεί ούτε ένα λεπτό!

kosmhma-braxioli-petalouda

  Έρωτας είναι εκείνη η στιγμή του αποχωρισμού που ενώ θες να σταματήσει ο χρόνος… η ώρα περνάει σαν να’ναι λεπτό!  Έρωτας είναι μια αγκαλιά, η  δική σου αγκαλιά!kolie-petalouda-margaritaria-kokkinh-xeiropoihto

 

  Ο Έρωτας είναι μια βόλτα με τη μηχανή… Ο Έρωτας είναι ένα φιλί! Το δικό σου φιλί που δεν θα ξεχάσω ποτέ… Έρωτας για μένα είσαι εσύ!


 

Παυλίναpaylina-150x199

Αφορμές για να εκφραστούμε υπάρχουν πολλές!.. Είναι πολύ όμορφο συναίσθημα όταν η δουλειά που κάνεις, αποτελεί μία από αυτές τις αφορμές. Κάθε φορά που θα στρέψω το βλέμμα μου σε κάποιο κόσμημα… το καθένα μέσα από τη δική του ιστορία, έχει κάτι ξεχωριστό να μου ”πει”, γι’αυτό γράφω… Πολλές φορές προτιμώ να γράφω παρά να συζητάω, γιατί τελικά…άλλη η αξία του γραπτού λόγου!

Εκτιμώ ιδιαίτερα την ειλικρίνεια!

Στόχος της ζωής μου είναι  να έχω πάντα δίπλα μου άτομα εμπιστοσύνης, που να με νοιάζονται ,όπως προσπαθώ να το κάνω και εγώ. Μου αρέσει ο χορός, αγαπώ την μουσική και ένας ακόμη τρόπος για να εκφράζομαι είναι μέσω του θεάτρου!

Ευελπιστώ ότι η επικοινωνία μας θα είναι καθημερινή… Θα προσπαθήσω γι’αυτό!

Τέλος δεν σας κρύβω ότι ονειρεύομαι τον εαυτό μου μία διάσημη ηθοποιό του Hollywwood… Εντάξει πλάκα κάνω, αλλά ποτέ δεν ξέρεις..!!!


[separator color=”#6d6d6d” margin_top=”40″ margin_bottom=”40″ style=”double” ]

ΠΡΟΪΟΝΤΑ

[products_slider title=” ” per_page=”8″ hide_free=”no” show_hidden=”no” animation_delay=”0″ layout=”default” product_type=”featured” orderby=”title” order=”desc” autoplay=”true” animate=”” ]