ΕΝΑ ΚΟΛΙΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ…

Και έρχεται εκείνη η στιγμή που θέλεις να εντυπωσιάσεις, σκέφτεσαι τι να φορέσεις αλλά δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το μαύρο φόρεμά σου, κλασικό, διαχρονικό, ανήκει στην αιωνιότητα, επιθυμείς κάτι ανατρεπτικό να το συνδυάσεις,

να βάλει την τελική πινελιά στο στυλ σου.

forema-kolie-margaritaria

Ποιο είναι το fashion item που δεν θα αποχωριζόσασταν εξάλλου ποτέ; Το μαύρο φόρεμα, χάρη στην ευελιξία του. Τι χρειάζεσαι για να το απογειώσεις; Ένα κολιέ!

forema-woman-kolie

Μην γελιόμαστε όλες θέλουμε ένα glamorous look για τις εμφανίσεις μας στις γιορτές. Ζήστε το όνειρο, τα κοσμήματα σας κλείνουν το μάτι, σαν ένας μεγάλος έρωτας, για εντυπωσιακές εμφανίσεις!!!

kolie-kokino-louloudi

Εσείς δεν έχετε παρά να βγάλετε από τη ντουλάπα σας το μικρό μαύρο φόρεμά σας…

paparouna-kolie-kosmhma

Να χτενίσετε τα μαλλιά σας μοναδικά…

roz-kolie-louloudi-margaritaria

Και εμείς… σας το ντύνουμε με κολιέ που απλά θα το αποθεώσουν…

margarita-kolie

Κάντε την επιλογή σας!

margarita-kolie



  [separator color=”#6d6d6d” margin_top=”40″ margin_bottom=”40″ style=”double” ]

ΠΡΟΪΟΝΤΑ

[products_slider title=” ” per_page=”8″ hide_free=”no” show_hidden=”no” animation_delay=”0″ layout=”default” product_type=”featured” orderby=”title” order=”desc” autoplay=”true” animate=”” ]


10748955_769544659759977_1138693783_n      Γλαύκη – Σάσα Πακάλη

Στη ζωή τίποτα δε συμβαίνει τυχαία, όσο τυχαίο και αν φαίνεται κάτι. Όποιος με γνωρίζει, ξέρει καλά τη λατρεία που έχω στο κόσμημα, μία λατρεία που δεν προέρχεται από την τάση που έχουν οι γυναίκες να αγοράζουν ακριβά κοσμήματα αλλά από το γεγονός πως το κόσμημα το αντιμετωπίζω ως ένα έργο τέχνης. Όπως ένα τραγούδι ή ένας πίνακας ζωγραφικής μπορεί να με γεμίζει πληθώρα συναισθημάτων, συγκίνηση αντίστοιχη ανακαλύπτω μόνο στα κοσμήματα. Καθόλου τυχαίο. Μικρή έζησα τα καλοκαίρια μου μέσα σε εργαστήριο αργυροχρυσοχοΐας, καθώς ο μπαμπάς της καλύτερής μου φίλης ήταν δημιουργός κοσμημάτων.

Ξέρω πολύ καλά τη μυρωδιά των υλικών, την φωτιά που καιεί, τον πάγκο και τα εργαλεία. Ξέρω πως είναι να φιλοτεχνείς ένα κόσμημα με αγάπη στο ωραίο, ξέρω πως κάθε κόσμημα είναι και μία μικρή ιστορία, έχει κάτι να σου πει, κυρίως όμως έχει πολλά να σου δώσει. Στιγμές, που θα αναδυθούν φορώντας το και φέρνοντας το αργότερα στη μνήμη.

Για αυτό είμαι εδώ και ξεκινώ αυτή τη συνεργασία. Για να λέμε ιστορίες, που μόνο τα κοσμήματα μπορούν να δημιουργήσουν.