ΣΗΜΕΡΑ ΒΡΕΧΕΙ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΟΥ ΓΡΑΨΩ…!

Σήμερα βρέχει… σε σκέφτομαι και πλημμυρίζουν τα συναισθήματα μου για σένα, θέλω να σου μιλήσω να σε ακούσω…

δεν θα μελαγχολήσω… δεν θα σου γράψω… θα βάλω ροζ!

Tο ροζ διάβασα βοηθάει στην έκφραση και στην εξισορρόπηση των συναισθημάτων.

petaloyda-daxtylidi-kosmhma

…το χρώμα ροζ, μας παίρνει μέσα από το χάος της ζωής, από περισπασμούς, καταστροφές και αναταραχές, δεσμεύοντάς μας να ηρεμήσουμε, να αποδεχτούμε και να χαλαρώσουμε.

Όταν βρέχει θέλω να ακούσω την φωνή σου, θέλω μια βόλτα στην βροχή μαζί σου…

IMG_3949

Και αν αυτό δεν μπορεί να γίνει θα βάλω το ροζ που αγαπάω…αυτό που  συμβολίζει: Την αγαθότητα, την τρυφερότητα, τον ρομαντισμό, την φροντίδα, τα παιδιά, τη νεότητα, την ειρήνη, την φιλία, το γυναικείο φύλο, την αγάπη δίχως όρους, την κατανόηση, την ηρεμία, την γλυκύτητα, την ευαισθησία, την αθωότητα, την αυτοεκτίμηση, την θεραπεία.

roz-oval

Με ροζ διάθεση θα σου δείξω την αγάπη μου… Το ροζ χρώμα μεταδίδει θετικά συναίσθημα και χαρίζει ελπίδα, έμπνευση, ζεστασιά και άνεση. Δίνει την σιγουριά ότι όλα θα πάνε καλά και απομακρύνει κάθε ίχνος θυμού ή αρνητικού συναισθήματος.

kardies-roz-petaloudes

Το ροζ απογειώνεται με το μαύρο!

roz-mauro

Να ξέρεις… το άτομο που προτιμά το ροζ χρώμα, είναι ευαίσθητο, τρυφερό και αρκετά ανασφαλές. Έχει ανάγκη από φροντίδα, υποστήριξη θέλει χάδια και τρυφερότητα…

pappoutsia-skoularikia-roz

Επιλέγοντας το ροζ ως χρώμα μας βάζει στην θέση να απαντήσουμε με το συναίσθημα απέναντι στη ζωή. Οι στιγμές που κράτησα μαζί σου ήταν με συναίσθημα, αγνές, τρυφερές… ήταν ροζ!

petalouda-roz-foto

Σήμερα που βρέχει…

και πλημμυρίζουν τα συναισθήματα μου για σένα, δεν θα μελαγχολήσω…

δεν θα σου γράψω…

θα βάλω ροζ!