ΠΩΣ ΝΑ ΦΟΡΕΣΩ ΤΑ ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ ΜΟΥ?

Κάθε μέρα πρέπει να είναι μία αφορμή για να γιορτάζουμε τη ζωή, να λάμπουμε και να φαινόμαστε όμορφες. Αυτό μπορούμε να το επιτύχουμε με τα κοσμήματα μας, που αναδεικνύουν το στυλ μας και δείχνουν γυναίκες με άποψη και στυλ. Υπάρχουν όμως άγραφοι νόμοι σχετικά με το πώς θα μπορούμε

να συνδυάζουμε σωστά τα κοσμήματά μας; Ασφαλώς και υπάρχουν για πιο ασφαλή αποτελέσματα. Έτσι, όταν φοράμε ουδέτερα χρώματα ή πιο μουντά, λόγου χάρη γκρι ή μαύρο τα φωτεινά χρωματιστά κοσμήματα θα φωτίσουν το στυλ μας.

xeiropoihto-kosmhma-daxtulidiΑν στην καθημερινότητά σας χρησιμοποιείτε ρολόι, τότε, μπορείτε να το συνδυάσετε με όσα βραχιόλια θέλετε, αρκεί να είναι στην ίδια απόχρωση. Διαφορετικά καλό είναι να μην το φορέσετε. Επίσης, αν φοράτε και ρολόι και βραχιόλια ξεχάστε τα δαχτυλίδια, ένα είναι αρκετό, διαφορετικά το χέρι σας θα δείχνει υπερφορτωμένο και καθόλου κομψό.

braxiolia-kosmhmataΕπίσης πια έχει καταρριφθεί ο μύθος που απαγόρευε να φοράτε μαζί ασημένια και χρυσά κοσμήματα, τώρα συνδυάζονται πια ελεύθερα αρκεί να είναι του ίδιου στυλ. Το μυστικό επίσης για τα κολιέ είναι πως αν επιλέξουμε μία μπλούζα κλειστή ή ζιβάγκο τότε το κολιέ μας πρέπει να είναι μακρύ, για να μην δείχνει κοντός ο λαιμός μας.

kolie-petalouda-kosmhma-xeiropoihtoΣτην αντίθετη περίπτωση, δηλαδή αν φοράμε ανοιχτή μπλούζα ή πουκάμισο που διακρίνεται ο λαιμός μας τα πιο κοντά κολιέ είναι τα ιδανικά. Όπως και να έχει, αν το κολιέ μας ανήκει στην κατηγορία υπερπαραγωγή, δηλαδή είναι ογκώδες, καλό είναι να ξεχάσετε τα μεγάλα σκουλαρίκια.

kosmhma-xeiropoihto-kolie-petalouda



10748955_769544659759977_1138693783_n1-150x150 Γλαύκη – Σάσα Πακάλη

Στη ζωή τίποτα δε συμβαίνει τυχαία, όσο τυχαίο και αν φαίνεται κάτι. Όποιος με γνωρίζει, ξέρει καλά τη λατρεία που έχω στο κόσμημα, μία λατρεία που δεν προέρχεται από την τάση που έχουν οι γυναίκες να αγοράζουν ακριβά κοσμήματα αλλά από το γεγονός πως το κόσμημα το αντιμετωπίζω ως ένα έργο τέχνης. Όπως ένα τραγούδι ή ένας πίνακας ζωγραφικής μπορεί να με γεμίζει πληθώρα συναισθημάτων, συγκίνηση αντίστοιχη ανακαλύπτω μόνο στα κοσμήματα. Καθόλου τυχαίο. Μικρή έζησα τα καλοκαίρια μου μέσα σε εργαστήριο αργυροχρυσοχοΐας, καθώς ο μπαμπάς της καλύτερής μου φίλης ήταν δημιουργός κοσμημάτων.

Ξέρω πολύ καλά τη μυρωδιά των υλικών, την φωτιά που καιεί, τον πάγκο και τα εργαλεία. Ξέρω πως είναι να φιλοτεχνείς ένα κόσμημα με αγάπη στο ωραίο, ξέρω πως κάθε κόσμημα είναι και μία μικρή ιστορία, έχει κάτι να σου πει, κυρίως όμως έχει πολλά να σου δώσει. Στιγμές, που θα αναδυθούν φορώντας το και φέρνοντας το αργότερα στη μνήμη.

Για αυτό είμαι εδώ και ξεκινώ αυτή τη συνεργασία. Για να λέμε ιστορίες, που μόνο τα κοσμήματα μπορούν να δημιουργήσουν.



 

[separator color=”#6d6d6d” margin_top=”40″ margin_bottom=”40″ style=”double” ]

ΠΡΟΪΟΝΤΑ

[products_slider title=” ” per_page=”8″ hide_free=”no” show_hidden=”no” animation_delay=”0″ layout=”default” product_type=”featured” orderby=”title” order=”desc” autoplay=”true” animate=”” ]